Connect with us
Prezentacija Delux Shape uređaja! - Delux Art
Prezentacija Delux Shape uređaja 22.4. u 17h! Svi zainteresovani su više nego dobro došli da nam se pridruže. Zakoračimo u budućnost zajedno!
Prezentacija, Delux Shape, uređaj, unajmljivanje, Delux Art
16429
post-template-default,single,single-post,postid-16429,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Prezentacija Delux Shape uređaja!

Prezentacija Delux Shape uređaja!

Dragi naši,

Imamo tu čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na

Prezentaciju DELUX SHAPE uređaja

Delux Shape

Delux Shape

Delux Shape je uređaj nove generacije za postizanje najboljeg učinka u oblikovanju tijela i zatezanju kože. Koristi 4 tehnologije: ultrazvuk, radiofrekvenciju, rolere i vakum.

KAKO RADI DELUX SHAPE

Delux Shape ima 4 aplikatora

 • Aplikator za tijelo s dvije ultrazvučne glave i vakumom učinkovito smanjuje obujam uništavajući membrane masnih stanica
 • Aplikator za tijelo koji objeinjuje 3 tehnologije: rolere + vakum + radiofrekvenciju i služi za uklanjanje celulita i zatezanje kože
 • Aplikator za lice s kombinacijom RF-a i vakuma ima dvojako djelovanje:
  • pokretanje limfe prije tretmana ultrazvučnim aplikatorom
  • zatezanje kože lica,vrate i dekoltea
 • Aplikator za područje oko očiju:RF + vakum

Delux Shape osnovni aplikator sastoji se od dvije ultrazvučne glave postavljene pod odredenim kutem izmedu koji se nalazi vakum.  Vakum usisava masno tkivo i precizno ga postavlja izmedu nasuprot postavljenih ultrazvučnih glava čime se učinkovito usmjerava energija na tretirano područje i time pojačava učinak.

ZAŠTO ODABRATI DELUX SHAPE

 • Delux Shape uređaj predstavlja jedinstvenu ponudu na tržištu kojom se istovremeno može raditi na smanjenju obujma, oblikovanju tijela, te pomlađivanju lica koristeći četiri različite tehnologije međusobno kombinirane u tri različita aplikatora.
 • Aplikator s vakumom vrši limfnu drenažu čiji se učinak dodatno pojačava istovremenim korištenjem radiofrekvencije kojom se zagrijava, time i prokrvljuje potkožno tkivo.
 • Kao dodatak na Delux shape uređaju se nalazi i treći aplikator kojim se oblikuje tijelo sinergijskim djelovanjem triju tehnologija: rolera, vakuma i radiofrekvencije.
 • Zahvaljujući izmjenjivim glavama aplikatora raznih veličina isti se koristi i za pomlađivanje lica.

Sve ovo i mnogo vise možete čuti na prezentaciji Delux Shape uređaja koja će biti održana:

Vrijeme: 22.4.2017. u 17:00 h
Mijesto: Prilaz Gjure Deželića 30, Zagreb, na sastanku UKRH,dvorišna zgrada lijevo
Prezenteri: Darija Davosir i Danijel Makovac

Dobro došli!

Vaš,

Delux Art

No Comments

Post A Comment