Connect with us
Delux Oxy - Delux Art
Delux Art Vrhunski kozmeticki uredjaji za najam i prodaju. Delux Art vam nudi vrhunske kozmeticke uredaje po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Samo za vas pruža jedinstvenu uslugu najma uredaja u koju su ukljuceni instalacija samog uredaja, edukacija vašeg osoblja, brz i efikasan servis te sustavna podrška.
Delux Art, Deluxart, Hrvatska, Croatia, U saradnji s prirodom, Dekux IPL, Delux Station 1, Delux Station I, Delux Station 2, Delux Station II, Delux RF, Delux lipo, Regan RF Delux Cryo, Hydradermoabrazija, Presoterapija
16577
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16577,page-child,parent-pageid-15622,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

DELUX OXY

Kisik savršene čistoće

DELUX OXY
Uređaj nove generacije koji na siguran i jednostavan način u SPA tretmanima isporučuje kisik do 93.3% čistoće
KAKO RADI DELUX OXY
Delux oxy uređaj usisava zrak iz prosorije u kojoj se nalazi i iz njega izdvaja dušik. Na taj način u ostatku zraka povečava se udio kisika i iznosi 93.3%. Budući da uređaj posjeduje medicinske certifikate, takav kisik se može slobodno inhalirati uz stabilan dotok kisika od 5L/m.
Deluxy oxy je dodatno dorađen, te posjeduje model rada za izvođenje SPA tretmana. Prednosi uređaja u odnosu na večini drugih uređaja su:

  • Snažni pritisak do 2 bara korištenjem pištolja za raspršivanje
  • Protok kisika od 8l/min
  • Udio kisika minimalno 85%

ZAŠTO ODABRATI DELUX OXY
Njega kisika kože temelji se na pretpostavci da stabilni prirodni kisik povećava metabolizam kožnih stanica. Stabilne molekule kisika O2 se isproručuju zajedno sa otpoinama tj. Serumima koje zajedno prodiru u epidermu. Zbog boljeg prodiranja izuzetno je bitan pritisak koji sa Delux oxy uređajem iznosi čak do 2 bara.
Izborom seruma postižu se željeni rezultati:

  • Ujednačavanje tena posvjetljivanjem kože lica
  • Smanjenje bora
  • Zatezanje i učvršćevanje kože lica
  • Antibakterijski učinak kod

delux-oxy
MJESEČNI NAJAM: na upit.
Kontaktirajte nas
DELUX ART d.o.o., Zagreb, Hrvatska
+385 95 512 3245 / +385 98 862 670